Salong Maxim Nyköping

Brunnsgatan 40, Nyköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Maxim
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Vår affärsidé är att med största möjliga kunskap kunna erbjuda alla våra besökare det bästa inom hårvård med högkvalitativ och personlig service.

På vår salong kan man hitta frisörproffs med gedigen erfarenhet som drivs av passion för hår. Vi vill erbjuda en bekväm och avslappnad salongsmiljö där du som besökare ska kunna känna dig välkommen och sedd.

Vårt mål är att tillgodose alla dina önskemål när det gäller hårvård, så att du ska kunna lita på oss för den bästa möjliga servicen och att du ska kunna lämna salongen nöjd med resultatet av din behandling.

Sommartider Juni-Aug
Månd-torsd 9.00-18.00
Fredag 9.00-16.00
Lörd-sönd stängt

info@salongmaxim.se facebook Instagram
Se vår onlinebokning för aktuella priser

KUNSKAP-KVALITET-KONTINUITET

En våning upp över Storgatan i centrala Nyköping ligger vår stora frisersalong. Luftigt mellan våra arbetsplatser och en egen privat garderob vid din plats, så du känner att du kommit in och kan landa, för din efterlängtade stund med din frisör.

Salongen har funnit i dessa lokaler sedan 1982 men allt startade redan 1972, då Håkan startade Maxim herr-salong i cityhuset i Nyköping. Idag driver dottern Åsa och barnbarn Sebastian salongen vidare, Håkan är delvis fortfarande verksam som frisör.

Vi arbetar för en familjär och avslappnad miljö, dit hela familjen kan komma. ​Vi utbildar och utvecklar oss fortlöpande, och erbjuder dig en svårslagen bred kompetens bland våra 7 frisörer/frisörmästare, som alla har olika kunskaper och erfarenheter. Fråga oss gärna om vilken frisör som passar ditt hår och dina önskemål bäst.

Vi brinner för vårt yrke och bidrar med vår kunskap till blivande kollegor, så ibland finns elev- eller traineebehandlingar till rabatterade priser. Alla frisörer hos oss är licensierade.​

Varmt välkomna!​
Salong Maxim – Salongen i centrum

Avbokningspolicy:
Vänligen avboka senast 24 tim före.
Ej avbokad tid debiteras 100%.
Avbokning mindre än 24 timmar före debiteras 50%
Avbokning mindre än 3 timmar före debiteras 75%

Avbokning via mejl endast då salongen är stängd.
 

Salong-maxim-hakans-horna

I en del av salongen lite avskärmad från resten finns ”Håkans hörna” inredd som en klassisk Barberar salong.


 

Ida S frisör på Salong Maxim
Ida S
Frisör
Ida J frisör på Salong Maxim
Ida J
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.