Stor stämningsbild Salong Estetica

Boka en bra frisör i Skövde ✂
Salong Estetica

Telefon: 0500-413691

Hertig Johans Gata 17
54130 Skövde

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00

Ett urval av våra priser

Vi har hårvård för alla typer av hår

Salong Estetica är både en frisörsalong och hårvårdsshop. Om du kommer in i butiken och vill ha råd kan våra duktiga frisörer hjälpa dig genom god produktkännedom, då vi alltid tar in och testar nya produkter när de lanseras på marknaden.
salong estetica skövde. Butiken
Här möter du ett kreativt gäng i blandade åldrar som alltid strävar efter att du som kund ska må bra och ha en behaglig stund hos oss.
Med tiden har verksamheten växt och är idag Skövdes största hårvårdsshop. Här kan du som kund köpa hårvårdsprodukter från de ledande leverantörena till mycket bra priser.