Salong Elinee Helsingborg

Salong Elinee Liebäckskroken 2, Helsingborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Elinee
FYN licens logo
Utbud

Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag tidsbeställning 9.00–14.00

svetlana.holmkvist@gmail.com
facebook
instagram

DIN FRISÖR I HELSINGBORG

SALONG ELINEE – Salongen för hela familjen. Allt inom modern hårvård.

Känner Du dig trist och grå i håret, så finns det en massa tips och ideer!

På Salong Elinee kan jag erbjuda dig det senaste inom modern hårvård till konkurrenskraftiga priser. Detta i kombination med stor hantverksskicklighet och yrkesstolthet gör att du som kund kan känna att du är i trygga händer. 35 års erfarenhet, nöjda kunder och kontinuerlig fortbildning borgar för detta.

Salong Elinee frisörlicens

Salong Elinee frisörlicens

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.