Nya Kikide Norrtälje

Hantverkaregatan 9, Norrtälje

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Nya Kikide
Mästarbrev Logo

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag 9.00–20.00
Torsdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

kicki@kikide.com facebook Instagram
Behandling Pris
Klippning
Klippning från 560kr
Klippning Lyx från 710kr
Barn upp till tio år från 410kr
Lugg från 130kr
Kemisk behandling inkl.klippning
Ex klipp avdrages 360kr
Slingor inkl. klippning från 1720kr
Bottenfärg inkl. klippning från 1520kr
Färg inkl. klippning från 1620kr
Permanent inkl. klippning från 1720kr
Övrigt
Tvätt och fön från 490kr
Frans och brynfärg från 400kr
Se även vår prislista här

Vi hälsar er välkomna till KIKIDE

Här kan ni få en inblick i vad en av Norrtäljes största och modernaste salong har att erbjuda. För att erbjuda dig det allra senaste håller vi oss ständigt aktuella på visningar och med kurser.

KIKIDE har sina rötter i Klippoteket ”originalet sedan 1970”, som låg på Riddargatan 6 i Stockholm som jag Kicki blev salongsansvarig för 2003 där jag skötte hela driften för Klippoteket i Stockholm.

Vi är nu nio Frisörer som jobbar på KIKIDE i Norrtälje och jobbar utifrån den absolut senaste tekniken. Hos oss kan du få alla typer av behandlingar inom hår och naglar. Naturligtvis har vi även en shop med professionella produkter och vi hjälper gärna till att hitta det som passar just dig.

Jenny frisör på Nya Kikide
Jenny
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Nya Kikide

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.