Nya Kikide Norrtälje

Hantverkaregatan 9, Norrtälje

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Nya Kikide
Mästarbrev Logo

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag 9.00–20.00
Torsdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

kicki@kikide.com
facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning
Klippning från 560kr
Klippning Lyx från 710kr
Barn upp till tio år från 410kr
Lugg från 130kr
Kemisk behandling inkl.klippning
Ex klipp avdrages 360kr
Slingor inkl. klippning från 1720kr
Bottenfärg inkl. klippning från 1520kr
Färg inkl. klippning från 1620kr
Permanent inkl. klippning från 1720kr
Övrigt
Tvätt och fön från 490kr
Frans och brynfärg från 400kr
Se även vår prislista här

Vi hälsar er välkomna till KIKIDE

Här kan ni få en inblick i vad en av Norrtäljes största och modernaste salong har att erbjuda. För att erbjuda dig det allra senaste håller vi oss ständigt aktuella på visningar och med kurser.

KIKIDE har sina rötter i Klippoteket ”originalet sedan 1970”, som låg på Riddargatan 6 i Stockholm som jag Kicki blev salongsansvarig för 2003 där jag skötte hela driften för Klippoteket i Stockholm.

Vi är nu nio Frisörer som jobbar på KIKIDE i Norrtälje och jobbar utifrån den absolut senaste tekniken. Hos oss kan du få alla typer av behandlingar inom hår och naglar. Naturligtvis har vi även en shop med professionella produkter och vi hjälper gärna till att hitta det som passar just dig.

Jenny frisör på Nya Kikide
Jenny
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.