Endast utbildade seriösa frisörer

Lotta’s Klipperia

Stor stämningsbild Lotta’s Klipperia

0290-24156

Skolgatan 15, Hofors

FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

hej@lottasklipperia.se
facebook
Instagram

Varmt välkommen till Lotta's Klipperia

På salongen träffar du oss, Lotta och Matilda som tillsammans erbjuder dig allt inom modern och professionell hårvård. Hos oss kan du koppla av i en varm och trevlig atmosfär och känna dig trygg i våra händer.

Fråga oss gärna om råd så tar vi fram de bästa tipsen för dig. Vi gör allt för att du ska bli bästa vän med ditt hår.

 

  • , Lotta’s Klipperia
  • , Lotta’s Klipperia
  • , Lotta’s Klipperia
  • , Lotta’s Klipperia
  • Lotta & Matilda, Lotta’s Klipperia
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.