Lisa Frisör Tini Salongen Lund

Sofiavägn 4 b Sofiavägen 4 b, Lund

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Lisa Frisör Tini Salongen
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.30–17.00
Lördag 9.30–13.00

DROP IN måndag–fredag 10.00–17.00
Kvällstider och även tidiga morgontider enligt ö.k

info@lisafrisor.se

En bra frisör i Lund

Vi klipper ditt hår efter dina önskemål! Som en bra frisör här i Lund! Vi erbjuder damklippning, herrklippning, barnklippning, färgning, slingning, permanent mm.
Allt inom hårvård. Här utför vi även extensions tejp, keratinvax microringar och arbetar endast med naturprodukter inom område grön salong frisörprodukter. Vi klipper efter modets utveckling och erbjuder även frisyrer till fest, vardag och Bröllop.

Är du intresserad av att få en fin makeup är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka en tid.

Varmt välkomna!

 

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.