Kroona Hair & Style Falkenberg

Storgatan 27, Falkenberg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Kroona Hair & Style
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag Stängt

jessica.kroona@gmail.com
facebook
Instagram

En hårupplevelse i harmoni

Vi består av frisörer som kombinerar vår kreativitet med kvalitet, trender och färg. Vi jobbar för en öppen & lyhörd kommunikation med våra kunder, för vi vill ge dig vårt absolut bästa resultatet.

Du är vår prioritet. Välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.