Koaffyr Malmö

Koaffyr Västra Rönneholmsvägen 42, Malmö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Koaffyr
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 8.00–20.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

info@koaffyr.se facebook Instagram Youtube
Behandling Stylist TopStylist
Klippning
Klippning 500kr 695kr
Barnklippning 275kr 500kr
Klipp/Avancerad färg
Kort hår 1400kr 1875kr
Mellanlångt hår 1525kr 1975kr
Långt hår 1672kr 2075kr
Bottenfärgning
Bottenfärgning/klippning 1250kr 1650kr
Se vår kompletta prislista här

A CUT ABOVE THE REST

Genom ett gediget hantverk plockar vi fram den bästa versionen av dig, just nu. Något annat vill vi inte sätta vårt sigill på.

En klippning är inte bara en klippning. Det färdiga resultatet ska spegla din personlighet och ta hänsyn till din livsstil utan kompromiss med stil och uttryck.

Vi på Koaffyr ger dig just det.

Daniella frisör på Koaffyr
Daniella
Stylist & Färgexpert

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Koaffyr

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.