Koaffyr Malmö

Koaffyr Västra Rönneholmsvägen 42, Malmö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Koaffyr
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 8.00–20.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

info@koaffyr.se
facebook
Instagram
Youtube
Behandling Stylist TopStylist
Klippning
Klippning 500kr 695kr
Barnklippning 275kr 500kr
Klipp/Avancerad färg
Kort hår 1400kr 1875kr
Mellanlångt hår 1525kr 1975kr
Långt hår 1672kr 2075kr
Bottenfärgning
Bottenfärgning/klippning 1250kr 1650kr
Se vår kompletta prislista här

A CUT ABOVE THE REST

Genom ett gediget hantverk plockar vi fram den bästa versionen av dig, just nu. Något annat vill vi inte sätta vårt sigill på.

En klippning är inte bara en klippning. Det färdiga resultatet ska spegla din personlighet och ta hänsyn till din livsstil utan kompromiss med stil och uttryck.

Vi på Koaffyr ger dig just det.

Daniella frisör på Koaffyr
Daniella
Stylist & Färgexpert

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.