Klippverkstan Bredbyn

Köpmangatan 43, Bredbyn

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippverkstan
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag – Torsdag 9-17
Fredag 9-16
Drop In alla dagar i mån av tid

Övriga tider efter överenskommelse

klippverkstanbredbyn@gmail.com
facebook
Instagram

ETT GÄNG FRISÖRER SOM ÄLSKAR HÅR!

Idag är vi 4 behöriga frisörer som har gesällbrev & frisörlicens och är utbildade Hårologer.

En hårolog är en frisör som är specialutbildad inom hårologi, det vill säga läran om håret,med kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Genom att testa ditt hår kan vi ge rekommendationer kring såväl lämpliga hårvårdsprodukter som behov av näringstillskott.

På våra salonger erbjuder vi professionell hårvård där får du skräddarsydda behandlingar, toppklassig service, med ett ansvarsfullt hälso- och miljöperspektiv. Snälla färgbehandlingar och ett utbud av gröna och ekologiska produkter. Vi är även långhårs-experter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår, med hjälp av extensions eller behöver hjälp med toupéer och peruker

Vi vill alltid ge dej som kund bästa möjliga service, och att ditt besök hos oss ska vara en skön och avkopplande stund
Att ta fram den personliga stilen och förstärka den är vårt koncept.

En känsla av vardagslyx….

Vi lever i en tid där tempot ofta är högt och vi är många som ibland behöver påminna oss själva om att stanna upp….

Vill du ha lite lyx i din vardag eller ge bort det i present till någon du tycker om. Titta i vår meny vad vi har att erbjuda.Prova gärna våra Spa- behandlingar.

Varmt välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.