Endast godkända seriösa frisörföretag

Klipplust Huskvarna

Tegnérgatan 4, Huskvarna

Salonger i närheten av Klipplust
Frisörsöks salongstips i Huskvarna
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Hair Talks-podden – Sommarprat med Sophia Aronsson
Att födas i fel kropp, söka svar och finna ro. Sophia Aronsson är frisör, salongsägare och deltagare i Robinson 2021.... Inlägget Hair Talks-podden – Sommarprat med Sophia Aronsson dök först upp på Frisor.se.
Ny lag för frisörverksamheter
En ny lag trädde i kraft den 1 juli 2021 angående anmälningsplikt för verksamhet med bland annat skärverktyg något som... Inlägget Ny lag för frisörverksamheter dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Sommarprat med Susanna Ahl
Frisören som fick en dödsdom och valde livet. Susanna Ahl har yrket i blodet och är dessutom tillverkad inne på... Inlägget Hair Talks-podden – Sommarprat med Susanna Ahl dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Sommarprat med Dani Abunar
Hairtalks sommarprat är tillbaka och först ut har vi ingen mindre än Dani Abunar som är världsmästare inom frisöryrket och... Inlägget Hair Talks-podden – Sommarprat med Dani Abunar dök först upp på Frisor.se.
Vad gäller nu när restriktionerna ändras?
Avvecklingen av restriktionerna genomförs i fem olika steg. Från och med den 15 juli tar man bort regeln som kräver... Inlägget Vad gäller nu när restriktionerna ändras? dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.