Endast godkända seriösa frisörföretag

Hårtrix Skövde

Sankta Helenagatan 5, Skövde

Salonger i närheten av Hårtrix
Frisörsöks salongstips i Skövde
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Så blir du en certifierad psoriasisfrisör
Inlägget Så blir du en certifierad psoriasisfrisör dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – sociala medier och farligt avfall
Instagram, TikTok, Facebook och YouTube – det gäller att finnas där kunden finns! Någon som vet allt om detta är... Inlägget Hair Talks-podden – sociala medier och farligt avfall dök först upp på Frisor.se.
Wella bjuder in till gratis online-event med sina största stjärnor
Den 25 april bjuder Wella in till ett gratis online-event med sina största stjärnor. För att tillgodose tillgängligheten erbjuds två... Inlägget Wella bjuder in till gratis online-event med sina största stjärnor dök först upp på Frisor.se.
Live Session onsdag 28 april
Nästa live session sänds på Frisörföretagarnas Facebook klockan 19.00 den 28 april. Boka in i kalendern redan nu! Ted Gemzell,... Inlägget Live Session onsdag 28 april dök först upp på Frisor.se.
Ted Gemzell uttalar sig i Företagarna
Företagarna.se skriver att pandemin har förändrat vårt sätt att göra affärer, leva och bo. Tidningens expertpanel analyserar vad som blir... Inlägget Ted Gemzell uttalar sig i Företagarna dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.