Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild HÅRSTRÅT
  BOKA ONLINE

024712855

Hantverkaregatan 5a, Leksand

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18:00

harstrat@home.se
facebook
Instagram

Salongen med personligt bemötande

I en lugn atmosfär med proffessionell edge och ständig utveckling kan du som kund känna dig trygg.

Välkommen att boka din tid hos oss på Hårstråt.

Annelie frisör på HÅRSTRÅT
Annelie
Frisör/Hyrstol

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna