Håroskopet Borås

Torggatan 1, Borås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Håroskopet
FYN licens logo
Utbud

Ring för öppettider och tidsbokning.
Vi har även Drop-in i mån av tid.
SMS tar vi emot på 0768-11 12 17

haroskopet@hotmail.com facebook Instagram

En liten salong med familjärt intryck

Centralt i Borås hittar du Håroskopet. En salong för alla åldrar oavsett om du är den rebelliska tonåringen, den traditionella mormorn eller den klassiske affärsmannen. Vi har friserat Boråsare i mer än 20 år.

Vår frisörsalong är familjär, välkomnande och har funnits i centrala Borås sedan 1995. Håroskopet är en kreativ och stark duo som brinner för vårt yrke och därför är vi specialiserade inom både dam- och herrfrisering. Vi har kunder i alla åldrar och oavsett om du vill klippa, slinga eller färga finns vi här för dig. Vi arbetar även med permanent, håruppsättningar, brynplock samt frans- och brynfärg. För oss är alltid kunden i centrum. Kontakta oss för en konsultation så hjälps vi åt att hitta just din stil!

Är du risig uppå knoppen
Ifrån roten och till toppen
HÅROSKOPET har vad du behöver
Du får ändå klöver över

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.