Håroskopet Borås

Torggatan 1, Borås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Håroskopet
FYN licens logo
Utbud

Ring för öppettider och tidsbokning.
Vi har även Drop-in i mån av tid.

haroskopet@hotmail.com
facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning 450kr
Barn 0-9år 390kr
Färg eller slingor från 600kr
Permanent timtaxa + material
Timtaxa 600kr/tim
Uppsättning pris vid förfrågan
Extensions pris vid förfrågan
Se komplett prislista här

En liten salong med familjärt intryck

Centralt i Borås hittar du Håroskopet. En salong för alla åldrar oavsett om du är den rebelliska tonåringen, den traditionella mormorn eller den klassiske affärsmannen. Vi har friserat Boråsare i mer än 20 år.

Kort hår, långt hår, färgning, uppsättning, förlänging? Kom in till oss för en konsultation så hjälps vi åt att hitta just din stil.

Är du risig uppå knoppen
Ifrån roten och till toppen
HÅROSKOPET har vad du behöver
Du får ändå klöver över

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.