Hårfixarna Varberg

Västra Vallgatan 35, Varberg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårfixarna
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00-18.00
Lördag 9.00–13.00

susannenorrby@live.se
facebook

Vårt mål är att våra kunder ska vara 100% nöjda

Välkommen till vår mysiga lilla salong mitt i centrala Varberg!
Trevlig personal som gör allt för att du som kund ska bli nöjd! Vi har alla Frisörlicens och är utbildade Hårologer. Vill du göra en hårförlängning med Hairtalk fixar vi det eller går du i bröllopstankar?
Här är Salongen som hjälper dig med det mesta :)
Och det bästa av allt…. Vi ÄLSKAR vårat jobb!!!

Susanne frisör på Hårfixarna
Susanne
Frisör
Linnea frisör på Hårfixarna
Linnea
Frisör
Madeleine frisör på Hårfixarna
Madeleine
Frisör
Camilla frisör på Hårfixarna
Camilla
Frisör
Matilda frisör på Hårfixarna
Matilda
Frisör
Johanna frisör på Hårfixarna
Johanna
Frisör
Malou frisör på Hårfixarna
Malou
Frisör
Timea frisör på Hårfixarna
Timea
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.