Håratelje Zaxxen Osby

Klockaregatan 1 C, Osby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Håratelje Zaxxen
FYN licens logo
Utbud

Måndag–fredag 9.00–18.00
Lördag, söndag Stängt

maggan.zaxxen@hotmail.com
facebook

Din salong i hjärtat av Osby

Vi på Zaxxen har ett brett utbud av allt inom frisör. Hårförlängning/förtjockning och toupéer för kvinnor. Vi har även en utbildad peruktekniker som tar emot rekvisationer från landstingen. Välkomna till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.