Frisören Borgholm

Storgatan 21, Borgholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisören
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 8.00–15.00

christina_edvardsson@hotmail.com
facebook
Behandling Pris
KLIPPNING
Klippning 45 min 610kr
Klippning 20-30min 490kr
Klippning maskin 300kr
Klippning barn, till 6år 350kr
Luggklipp 100kr
FÄRG
Bottenfärg 1080kr
Färg extra 100kr
Slingor i hätta 1080kr
Slingor i folie från 1600kr
ÖVRIGT
Permanent och klippning 1890kr
Permanent långt hår från 1890kr
Fön-Lägg-Styling 30min 400kr
Fön-Lägg-Styling 60min 650kr
Inpackning 150kr
Ögonfärg-Bryn-Plock 370kr
Ögonfärg, enbart bryn 260kr
Plockning Bryn 130kr
Uppsättning 60min (inkl 15min konsultation) 1300kr
Vi jobbar med Goldwells färger

FRISÖREN I BORGHOLM

Frisören har varit på samma adress sedan 1992, Storgatan 21 i Borgholm.

På Frisören i Borgholm sätter vi dig som kund i fokus. Vi har lång erfarenhet, är kreativa och måna om att uppfylla dina önskemål. Våra frisörer innehar gesällbrev och går regelbundet på Toni&Guys Academy i Stockholm och London för vidareutbildning.Vi erbjuder allt inom hårklippning, färgning av hår, permanent, styling, inpackning, ögonfärg: bryn/plockning, festsättningar. Vår specialtet är klipp & färg.

Vi anordnar årligen inspirationskvällar för våra kunder. Frisörsalongen ligger strategiskt, mitt på Storgatan 21 i Borgholm. Vi erbjuder tidsbokning och har Drop-in i mån om tid.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.