Frisör i Fjällbacka Fjällbacka

Bräcke Ödsmål 10, Fjällbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisör i Fjällbacka
FYN licens logo Mästarbrev Logo

måndag, tisdag och torsdag öppet bokade tider.

frisorifjallbacka@icloud.com
facebook
Behandling Pris
Tvätt och klipp 560kr
Endast klipp 375:-
Formförändring från 1250kr
Färgförändring från 735kr

Professionalism i familjär miljö

”Man kan bara sätta sig i stolen så fixar Marie allt!! Färgade håret igår…. Gör som du vill sa jag…. vips var jag 40 år tillbaka med den naturliga färgen jag hade då!! Jättenöjd!!!”

Hos Frisör i Fjällbacka träffar du Marie, en frisörmästare och utbildad Hårolog som varit verksam sedan 1987. Här blandas kunskap, erfarenhet och god service till en trygg upplevelse varje gång du kliver innanför dörren.
Våra produkter är utvalda från Hårologi, Farouk, Goldwells toningar, Maria Nila styling samt Bio+.
Arbetar även med Farouks amoniakfria färger, Goldwells/Maria Nilas permanent och Schwarzkopfs rotcreme.

Varmt välkommen.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.