Frisör i Fjällbacka Fjällbacka

Bräcke Ödsmål 10, Fjällbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisör i Fjällbacka
FYN licens logo Mästarbrev Logo

måndag, tisdag och torsdag öppet bokade tider.

frisorifjallbacka@icloud.com facebook
Behandling Pris
Tvätt och klipp 560kr
Endast klipp 375:-
Formförändring från 1250kr
Färgförändring från 735kr

Professionalism i familjär miljö

”Man kan bara sätta sig i stolen så fixar Marie allt!! Färgade håret igår…. Gör som du vill sa jag…. vips var jag 40 år tillbaka med den naturliga färgen jag hade då!! Jättenöjd!!!”

Hos Frisör i Fjällbacka träffar du Marie, en frisörmästare och utbildad Hårolog som varit verksam sedan 1987. Här blandas kunskap, erfarenhet och god service till en trygg upplevelse varje gång du kliver innanför dörren.
Våra produkter är utvalda från Hårologi, Farouk, Goldwells toningar, Maria Nila styling samt Bio+.
Arbetar även med Farouks amoniakfria färger, Goldwells/Maria Nilas permanent och Schwarzkopfs rotcreme.

Varmt välkommen.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.