Etage Karlskrona

Heli AB/Etage Ronnebygatan 28, 1 tr, Karlskrona

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Etage

LYX ÄR VÅR LÄGSTANIVÅ

Vi på Salong Etage i Karlskrona har känslan och förmågan att lyfta fram din personliga frisyr och stil.

Till oss är du lika välkommen för kreativ styling, färgning och håruppsättning som för barnklippning eller trimning av ditt skägg.

Vi ger dig lyx på varje plan. Vill du ha en komplett uppiffning – eller en lättskött vardagsfrisyr och bli bjuden på hembakt kaka och ljuvlig hårbottenmassage?

Vad som än känns lyxigt för dig, är du välkommen till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Etage

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.