×

Salong Namn – demo Överum

Klockarvägen 3, Överum

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Namn – demo
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag – Onsdag 9:00 – 18:00
Torsdag – Fredag 11:00 – 19:00

0924-550000
salongen@salong.se Facebook Instagram Twitter Google+ Spotify
Hårvård Pris
Klippning Dam och Herr inkl. tvätt och fön 380kr
Klippning Barn 0–12 år 240kr
Strukturbehandling Kort hår eller Långt hår. Slingor, färgning, permanent och klippning 920kr till 1360kr
Festfrisyr Pris
Håruppsättning inkl konsultation från 850kr
Hårförlängning hel 100 slingor 40 cm inkl. borttagning 4480kr
Ögon Pris
Ögonfransförlängning 990kr
Påfyllnad inom 3 veckor 300kr
Rakning med kniv Pris
Klassisk rakning med kniv 320kr
Rakning samt ansiktsrengöring 450kr
Fiskpedikyr Pris
Fiskpedikyr, 5-10 min fotbad samt 30 min hos fiskarna 300kr

Välkommen till oss – nya och gamla kunder.

Vi har nu flyttat in i vår nya och fräscha salong. Du hittar oss mitt emot Åhlens på gågatan. Kom in och hälsa på oss. Sitt ner i vår sköna soffa och berätta vem du är. Oavsett om du behöver en vanlig klippning eller vill planera sommarens bruduppsättning är du varmt välkommen.

Vi gör alla typer av hårbehandlingar som inpackning, färgning, hårförlängning men även ansiktsbehandling. Lotta är specialist på hårförlängning och Karin har vunnit pris för sin magiska bruduppsättning.

I salongen har vi ett omfattande sortiment av hårprodukter från de största varumärkena och vi har komplett sortiment från L’Oreal och Wella. Just nu har vi åter fått in Wellas nya BRILLIANCE till kampanjpris.

Välkommen
Karin och Lotta

Maggan C frisör på Salong Namn – demo
Maggan C
Frisör
Anna K frisör på Salong Namn – demo
Anna K
Frisör
Mia L frisör på Salong Namn – demo
Mia L
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.