Cappuccino Hair & Beauty Munkfors

Smedsgatan 14 B, Munkfors

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Cappuccino Hair & Beauty

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 14.00–20.00
Fredag 9.00–16.00
Lunchstängt mellan 13.00-14.00

facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning 380kr
Färgning från 650kr

Salongen med kunden i fokus

Cappuccino är en lugn och rofylld salong som sätter kunden i fokus. Vi är utbildade hårologer och kan erbjuda hårbottenanalys och hårtest.

Vi utför även bruduppsättning, öronhåltagning. Gå gärna in på vår facebook och kika mera.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.