Bergfeldts Frisörer Älghult

Lenhovdav 9, Älghult

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Bergfeldts Frisörer
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 7.00-19.00
Fredag: 8.00–18.00
Lördagar 9.00–13 00

info@bergfeldts.com
facebook

En av våra äldsta salonger finns i Kalmar

Med drygt 70 års erfarenhet kan vi på Bergfeldts Frisörer allt inom hår. Vi tror på tesen ”Tycker man om det man gör, då gör man det bättre”, och sedan 1937 vågar vi påstå att frisöryrket varit en livsstil hos oss på Bergfeldt´s. Vi strävar efter maximal bredd inom vårt yrke, allt från klippning av våra yngsta kunder till visningar inför kollegor runt om i världen.

Vi har valt att arbeta med ett produktföretag som värdesätter samma grundstenar som vi, Hårologi of Sweden. Kunskap, Kvalitét, Professionalitet, Ödmjukhet och inte minst Ekologiskt tänkande är de hörnstenar varpå vår filosofi vilar.

Välkommen till Bergfeldts Frisörer

bergfeldts-frisorer-bild-kalmar

Årets frisörföretag 2015

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.