Bergfeldts Frisörer Älghult

Lenhovdav 9, Älghult

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Bergfeldts Frisörer
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 7.00-19.00
Fredag: 8.00–18.00
Lördagar 9.00–13 00

info@bergfeldts.com facebook Instagram

Kunskap - Engagemang - Nyfikenhet

Med drygt 70 års erfarenhet kan vi på Bergfeldts Frisörer Älghult allt inom hår. Vi tror på tesen ”Tycker man om det man gör, då gör man det bättre”, och sedan 1937 vågar vi påstå att frisöryrket varit en livsstil hos oss på Bergfeldt´s.

Vi arbetar med naturnära produkter, som både är ekologiska och godkända för konceptet ”Grön Salong”. Det är produkter som bland annat, inte belastar vår miljö på något sätt. Vi arbetar med resultatinriktade svenska hårvårdsprodukter från Hårologi. Alla våra frisörer är utbildade Hårologer.

Välkommen till Bergfeldts Frisörer Älghult

bergfeldts-frisorer-bild-alghult

Årets frisörföretag 2015

Ellinor frisör på Bergfeldts Frisörer
Ellinor
Frisör
Wilma frisör på Bergfeldts Frisörer
Wilma
Frisör
Linnea frisör på Bergfeldts Frisörer
Linnea
Trainee
Isabella frisör på Bergfeldts Frisörer
Isabella
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.