Avesta Salongen Avesta

Kungsgatan 22, Avesta

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Avesta Salongen
Utbud

carinfalk@live.se
facebook
Instagram

Bli fin med oss på Avesta Salongen

Vi på Avesta Salongen har lång erfarenhet inom klippning och utför allt inom branschen, så som färgning, slingor, uppsättning, make up, fransförlängning, extensions och mycket mer.

Vi gör alltid ett noga utfört arbete för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och lämna salongen med en ny, fin frisyr.

Varmt välkomna in till oss!

avesta-salongen-salongsfoto

Interiörbild från vår härliga salong

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.