Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Avesta Salongen
  BOKA ONLINE

022650643

Kungsgatan 22, Avesta

carinfalk@live.se
facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning
Vuxen 460kr
Barn 0–6 år 320kr
Barn 7–10 år 430kr
Färg och Slingor
Kort från 860kr
Mellan från 960kr
Långt från 1060kr
Klipp/Färg/Slingor
Kort från 1210kr
Mellan från 1310kr
Långt från 1410kr
Permanent
Kort från 850kr
Mellan från 1040kr
Långt från 1250kr
Övrigt
Uppsättning 900kr
Makeup 500kr
Bryn/Fransfärgning 200kr/st
Plockning av bryn 200kr/st
Bryn och Fransar 380kr
Se vår kompletta prislista här

Bli fin med oss på Avesta Salongen

Vi på Avesta Salongen har lång erfarenhet inom klippning och utför allt inom branschen, så som färgning, slingor, uppsättning, make up, fransförlängning, extensions och mycket mer.

Vi gör alltid ett noga utfört arbete för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och lämna salongen med en ny, fin frisyr.

Varmt välkomna in till oss!

avesta-salongen-salongsfoto

Interiörbild från vår härliga salong

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna