Annelis HårDesign Luleå

Smedjegatan 10, Luleå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Annelis HårDesign
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

0920.15020@telia.com
facebook
Instagram

En av Sveriges bästa frisörer

1986 öppnades dörrarna till Annelis Hårdesign. Anneli som då var endast 20 år, hade stora drömmar och visioner om att äga en av Luleås främsta salonger och att bli en av Sveriges bästa frisörer. Vilket hon kom att bli.
Året efter vann hon Stockholm HairOpen och efter det rullade pokalerna in en efter en tills hon 1998 vann Årets Frisör i Stockholm.

Idag är vi tre frisörer på salongen och vi jobbar som ett team för att nå de bästa resultaten. Våra kunder är vår högsta prioritet och vi sätter er alltid i första hand, vi försöker alltid att tillmötagångse era önskemål och samtidigt framhäva er personlighet på bästa sätt. Vi arbetar mycket med klipp och färg i kombination för att få en fin helhet. Precision, noggrannhet och struktur är några av de ledord som alltid finns i bakhuvudet när jobbar så vi kan försäkra oss om att arbetena blir utförda på bästa sätt och ni kunderna lämnar salongen nöjd och glad.

Vi som salong älskar att utbilda oss och Anneli satsar mycket på sin personal och vill att alla ska utvecklas, därför tar hon ofta med personalen på diverse olika utbildningar och inspirationskvällar. Vi ligger gärna i framkant då det kommer till trender inom hår men anpassar dem alltid till våra kunder.

Mathilda frisör på Annelis HårDesign
Mathilda
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.