Om Frisörsök
Salonger med Frisörlicens

Annelis HårDesign Luleå

Smedjegatan 10, Luleå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Annelis HårDesign
  BOKA ONLINE
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

0920.15020@telia.com
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

En av Sveriges bästa frisörer

1986 öppnades dörrarna till Annelis Hårdesign. Anneli som då var endast 20 år, hade stora drömmar och visioner om att äga en av Luleås främsta salonger och att bli en av Sveriges bästa frisörer. Det blev hon. Året efter vann hon Stockholm Hairopen och efter det rullade pokalerna in en efter en tills hon 1998 vann Årets Frisör i Stockholm. Idag är vi 4 frisörer på salongen.

Vi jobbar alltid som ett team, för bra resultat med kunden i fokus. Alla är vi upplärda av Anneli med hennes kunnighet som bas, men med en personlig touch. Vi är en av 3 salonger i Luleå som har privilegiet att få vara en Sassoon-salong. Vidal Sassoon är en frisörlegend från London, vars klipptekniker och produkter blev revolutionerande och växte till ett av de största hårföretagen i världen. Visningar, utbildningar och tävlingar både i och utanför Sverige är en viktig del hos oss för våra mål och visioner. Kom med och inspireras med oss!

/Anneli, Hanna, Michaela & Olivia

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.