Stor stämningsbild Annelis HårDesign

Välkommen att boka din tid hos oss
Annelis HårDesign Luleå

Smedjegatan 10
97233 Luleå

Telefon: 092015020

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

En av Sveriges bästa frisörer

1986 öppnades dörrarna till Annelis Hårdesign. Anneli som då var endast 20 år, hade stora drömmar och visioner om att äga en av Luleås främsta salonger och att bli en av Sveriges bästa frisörer. Det blev hon. Året efter vann hon Stockholm Hairopen och efter det rullade pokalerna in en efter en tills hon 1998 vann Årets Frisör i Stockholm. Idag är vi 4 frisörer på salongen.

Vi jobbar alltid som ett team, för bra resultat med kunden i fokus. Alla är vi upplärda av Anneli med hennes kunnighet som bas, men med en personlig touch. Vi är en av 3 salonger i Luleå som har privilegiet att få vara en Sassoon-salong. Vidal Sassoon är en frisörlegend från London, vars klipptekniker och produkter blev revolutionerande och växte till ett av de största hårföretagen i världen. Visningar, utbildningar och tävlingar både i och utanför Sverige är en viktig del hos oss för våra mål och visioner. Kom med och inspireras med oss!

/Anneli, Hanna, Michaela & Olivia