Wau Västerås Västerås

Jakobsbergsplatsen 1, Västerås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Wau Västerås

Alla är vi lika unika

Salonger har alltid varit mer än där vi fixar det yttre. Där vi får prata av oss, få egentid och slipper jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att det fysiska blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva.

Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Vi har tid och massor av idéer. Vi uppmuntrar dig att ta hand om dig på alla sätt. Du som tar hand om dig själv tar ju ofta hand om andra också. På WAU är det den känslan vi vill bejaka.

JAKOBSBERGSPLATSEN
I ett 50-tals hus bakom Djäkneberget ligger två lokaler i samma fina tegelbyggnad.
Vi kallar dessa lilla och stora salongen. I den lilla kan du fixa naglar, fransar och olika brynbehandlingar.
I den stora hittar du frisörer och barberare samt ett rum för spraytan. I både lilla och stora finns Pickedout med inredning och accessoarer.

NEPTUNKAJEN
Vår senaste salong hittar du I ett nybyggt hus på kajpromenaden vid kraftverkshamnen, mitt emot Steam hotel. Där i botten av ett hyreshus håller vi till med Mälaren som utsikt. Här finns frisör, barberare, smink och spraytan. Vi kallar denna lokal för salongsbutik eftersom Picked out har ett större sortiment till försäljning här med inredning och kläder.

I båda lokalerna kan du förutom att ta hand om dig själv även hitta fina inredningsprylar till ditt hem.

  • , Wau Västerås
  • , Wau Västerås
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.