Stor stämningsbild WAU Västerås

Välkommen att boka din tid hos oss
WAU Västerås Västerås

Jakobsbergsplatsen 1 Notuddskajen 1
72461 Västerås

Telefon: 07622784438

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Se tillgängliga tider i vår tidsbokning

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Alla är vi lika unika

Salonger har alltid varit mer än där vi fixar det yttre. Där vi får prata av oss, få egentid och slipper jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att det fysiska blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva.

Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Vi har tid och massor av idéer. Vi uppmuntrar dig att ta hand om dig på alla sätt. Du som tar hand om dig själv tar ju ofta hand om andra också. På WAU är det den känslan vi vill bejaka.

JAKOBSBERGSPLATSEN
​i ett 50-tals hus bakom Djäkneberget ligger två lokaler i samma fina tegelbyggnad. Vi kallar dessa lilla och stora salongen. I den lilla kan ni fixa naglar, fransar och olika brynbehandlingar. I den stora lokalen hittar ni frisörerna och vår barbershop i källaren. Där inne kan du även sprayas brun och där ryms även ett behandlingsrum.

I båda lokalerna kan du förutom att ta hand om dig själv även hitta fina inredningsprylar till ditt hem.