Stor stämningsbild W Lounge AB

Välkommen att boka din tid hos oss
W Lounge AB Stockholm

Rådmansg 50
11357 Stockholm

Telefon: 08158333

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning från 810kr
Tvätt och fön (45 min) från 570kr
Kur med hårbottensmassage/styling (45 min) från 690kr
Utväxtfärgning från 1070kr
Helfärgning från 1470kr
Slingor från 1590kr
Klipp och färg/toning från 1870kr
Klipp och sling från 1770kr
Klipp och kreativ färg/sling från 1870kr
Uppsättning från 810kr/h
Bruduppsättning (konsultation ingår) från 1600kr/h
HairTalk
(Tempelhår Fair trade) Extensions Pris ges vid konsultation.
Omsättning av HairTalk Extensions 1500 kr
Se vår kompletta prislista här


info@wlounge.se

Vi finns också på:

Love your hair - W do

Till W-Lounge kommer du som söker en helhet och ett mervärde med ditt salongsbesök. Hos oss står Du och Ditt hår i fokus. Vi arbetar på ett kreativt och lyhört sätt för att framhäva dig genom ditt hår.

I en lyxig och harmonisk miljö kan du avnjuta din behandling med en god espresso och ett magasin i din smak. En trappa ner erbjuder vi en avskild schamponering där du får en stimulerande hårbotten-massage. Vita stenväggar, levande ljus och avslappnande musik inger ett lugn och låter dig njuta och känna totalt välbefinnande.

Vi vill ge dig kunskap i hårvård, hjälpa dig att få den känsla och form du vill ha på ditt hår genom stylingtips och professionella produkter som passar ditt hår och det liv du lever.

Varmt välkommen!