Stor stämningsbild Victor Noblesse AB

Välkommen att boka din tid hos oss
Victor Noblesse AB Göteborg

Södra Larmgatan 6
411 16 Göteborg

Telefon: 031-7114452

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 8.00–18.00
Tisdag–Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

Ett urval av våra priser

info@victornoblesse.se

Vi finns också på:

ÅRETS FRISÖR FÖRETAG 2018

Vi har genom åren alltid arbetat med för att erbjuda kunderna hög kvalitet och bästa möjliga service, vilket är hjärtat i vårt koncept.

Den 11 Feb 2018 blev vi utsedda till Sveriges bästa frisörföretag.

”I extremt hård konkurrens har dem utmärkt sig genom starkt ledarskap, tydlig vision och exceptionellt hög kreativ förmåga. De nominerade har genom en stark teamkänsla visat att investera i sina medarbetare ger resultat såväl kreativt och med god lönsamhet.” -Juryns motivering

Cirka 30 000 kunder har gjort behandlingar i vår vackert designade salongsmiljö. Du är också varmt välkommen att besöka oss.

2014 tog Dani Abunar tillsammans med sin fru Marlene över verksamheten efter Rolf Vollstedt. Dani är en av Sveriges mest meriterade frisörer och har tävlat för svenska landslaget och vunnit titlar som:

  • Världsmästare
  • Europa mästare,
  • Nordisk mästare
  • Svensk mästare

Vi utbildar oss kontinuerligt och deltar i många frisörarrangemang såsom tävlingar, modevisningar och fotojobb för att ständigt förbättra företaget och vara en av dem ledande i branschen.

Vi vill att du som kund ska få uppleva det bästa inom hårvård och att Du ska känna dig trygg när du väljer oss.