Telefon: 0660-12030

Modovägen 43
89131 Örnsköldsvik

Boka din tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00

Ett urval av våra priser

www.vagafrisorer.se
Vi finns också på:

En frisör med dig som kund i fokus!

Inget känns så uppfriskande som ett frisörbesök och dessutom mår ditt hår bra av professionell vård med jämna mellanrum. Kom till oss och låt oss ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt.

Genom att beställa tid för klippning eller färgning hos oss kommer du att få uppleva en genuin känsla av kvalitet. Hos oss står du som kund i fokus och vi gör allt för att leva upp till dina förväntningar.

Vi kan komma med goda tips och råd för hur du kan vårda ditt hår och därmed behålla både frisyr och färg så länge som möjligt. Kvalitet och nöjda kunder är mycket viktigt för oss och det uppnår vi genom att ständigt vara uppdaterade kring hårmode och hårprodukter.

Varmt välkommen!

bluestore