Stor stämningsbild VACKER Smögen

Välkommen att boka din tid hos oss
VACKER Smögen Smögen

Smögenbryggan
45651 Smögen

Telefon:

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Lör-Sön: ca. 11.00–15-00
(Beroende på väder)

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Välkommen till vår Vackra säsongsbutik i Smögen!

I vår härliga säsongsbutik erbjuder vi klippningar, styling och uppsättningar. Självklart har vi även ett brett utbud av produkter. Vi ger dig även kvalificerade råd om hur du bäst tar hand om ditt hår tills nästa gång vi ses.

Vi är fullblodsproffs på hår och det finns inget annat frisörföretag i världen, vågar vi påstå, som har vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Du bokar snabbt och enkelt tid hos oss genom vårt onlinebokningssystem där du även får en sms-påminnelse inför din behandling.

vacker store fjärilar butik