VACKER Halmstad Halmstad

Prästvägen 1, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild VACKER Halmstad

Måndag–Fredag 10.00–20.00
Lördag–Söndag 10.00–18.00

halmstad@vackerstore.se
facebook

Välkommen till oss på VACKER på härliga nyöppnade Hallarna!

Hos oss hittar alltid välutbildade och erfarna frisörer som älskar att göra våra kunder vackra i håret. Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter till låga priser. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom plattänger, borstar, fönar, hårsmycken och massor av accessoarer. Allt förpackat i en härlig stor rosa butik där vi hela tiden anstränger oss för att göra dig nöjd.

vacker store fjärilar butik

Sofia frisör på VACKER Halmstad
Sofia
Frisör
Patricia frisör på VACKER Halmstad
Patricia
Frisör
Tanja frisör på VACKER Halmstad
Tanja
Frisör
Marielle frisör på VACKER Halmstad
Marielle
Frisör
Matilda frisör på VACKER Halmstad
Matilda
Frisör
Besiana frisör på VACKER Halmstad
Besiana
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.