Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Urban by Björn Axén Göteborg

Östra Hamngatan 18, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Urban by Björn Axén
FYN licens logo

Måndag 10.00–19.00
Tisdag 10.00–19.00
Onsdag 10.00–19.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–16.30
Söndag Stängt

facebook
Instagram

Björn Axén Åhléns City i Göteborg

– Vi finns på gatuplan

1963 grundande den svenske toppfrisören Björn Axén sitt företag med ambitionen att erbjuda det absolut bästa inom hårvård. Efter Björns bortgång tog Johan Hellström och Peter Hägelstam över företaget.

Arvet av genuint hantverk och kunskap kombinerat med att alltid plocka fram det bästa hos varje kund och erbjuda de perfekta lösningarna för såväl våra produkter som tjänster har lett till att vi idag har/är:

Internationellt prisbelönta salonger
Skandinaviens ledande frisörutbildning
Kunglig Hovleverantör
Sveriges i särklass starkaste varumärke inom hårvård

Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss. Hos oss är det du som är i centrum.

Vi säljer inte bara klippningar och hårprodukter, vi stärker också självförtroendet och välbefinnandet.

Salongen i Göteborg har nyligen renoverats och är nu en Björn Axén-salong likt sina syskon i Stockholm. Salongsmiljöns fokus ligger på att det skall kännas varmt och välkomnande men med över­raskande inslag genom de olika materialvalen. På Björn Axén i Göteborg arbetar idag 8 frisörer.

Varmt välkommen till oss på Åhlens City Göteborg!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.