Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Trudes Frisörer/Oskars gallerian Örnsköldsvik

Lasarettsgatan 20, Örnsköldsvik

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Trudes Frisörer/Oskars gallerian

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag 12.00–16.00

facebook
Instagram

Trudes Frisörer i Örnsköldsvik

Välkommen till vår salong i Oskargallerian här i Örnsköldsvik.

Här möts du av välutbildade frisörer som erbjuder dig det senaste vad gäller klipp, färg, permanent, hårförlängning och mycket mer.

Hos oss hittar du även en fulladdad frisörshop med många kända produktmärken.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.