T.I.D.H. AB Helsingborg

Tågagatan 34, Helsingborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild T.I.D.H. AB
FYN licens logo
Utbud

Måndag Stängt
Tisdag–Onsdag 8:30–18:00
Torsdag 8:30–19:00
Fredag 8:30–18:00
Lördag 8:00–12:00
Söndag Stängt

mackanjohnsson@telia.com
facebook
Behandling Pris
Tvätt och fön 305-435kr
Mise en Plis 325–520kr
Damklippning inklusive styling 515kr
Damklippning exklusive styling 420kr
Herrklippning inklusive styling 405kr
Barnklippning 7-11 år 375kr
Kort hår/utväxtfärgning 1065kr
Mellanlångt hår 1285kr
Långt hår 1760kr
Kort hår 1385kr
Mellanlångt hår 1620kr
Långt hår 1760kr
Se komplett prislista här

EN MODERN KLASSISK SALONG SEDAN 1927

T.I.D.H är en modern och klassisk frisörsalong som funnits sedan 1927. Salongen är belägen i norra delen av Helsingborg.

Alla våra frisörer är välutbildade i hantverket, med gesällbrev och kompetensbevis, samtidigt som vi har full koll på de senaste trenderna. T.I.D.H har genom decennierna varit en av de mest eftertraktade salongerna i vår del av landet. Läs mer om vår historia här

Salongen arbetar med Kérastase som huvudleverantör samt är de enda återförsäljarna i Helsingborg av det exklusiva märket Shu Uemura. Vi erbjuder även hårvårdsprodukter från andra märken som Loréal, Baldacci, GHD och American Crew – för att nämna några. En del kunder kommer till oss för att få den trendigaste frisyren och andra efterfrågar det mer klassiska. Unga som gamla känner sig lika välkomna hos oss på T.I.D.H – och det skall Du också göra!

  • , T.I.D.H. AB
  • , T.I.D.H. AB
  • , T.I.D.H. AB
Bengt frisör på T.I.D.H. AB
Bengt
Frisör
Sara frisör på T.I.D.H. AB
Sara
Frisör
Mathilda frisör på T.I.D.H. AB
Mathilda
Frisör
Elin frisör på T.I.D.H. AB
Elin
Frisör
Marcus frisör på T.I.D.H. AB
Marcus
Frisör/Ägare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.