Studio Ekerö Ekerö

Ekerövägen 82, Ekerö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio Ekerö
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–20.00
Tisdag 9.00–20.00
Onsdag 9.00–20.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 8.00–14.00
Söndag Stängt

info@studioekero.se
Läs vår Blogg

ETT BESÖK HOS OSS GER DIG EN HEMTREVLIG KÄNSLA AV LYX

Vardagslyx
Vi tar hand om dig så att du får njuta av vardagslyx på hög nivå. Njuta av en massage, en god kopp kaffe och försjunk i en tidning medan vi tar hand om dig. Denna stund är bara till för dig.

Ständigt uppdaterade
För oss är det en självklarhet att hålla oss uppdaterade. Vi håller koll på trender, nya tekniker och uppdaterar oss ständigt genom att gå på nya kurser etc. Resultatet av vår passion är för dig en personlig frisyr, anpassad efter just dig.

Hållbar
Vi ställer krav på alla våra leverantörer och godkänner endast de som har ett seriöst arbete i någon form för en bättre värld.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.