Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Studio Amadeus Örebro
  BOKA ONLINE

019-123000

FYN licens logo

Köpmangatan 9, Örebro

yasmindano@hotmail.com
facebook
Behandling Pris Kort Axellångt Långt
Klippning 440kr
Studentklippning 390kr
Barn under 10 år 280kr
Barnklipp 10-13 år 340kr
Färg/toning 700kr 1000kr 1200kr
Slingor 790kr 1100kr 1150kr
Folieslingor 900kr 1200kr 1350kr
Tvåfärgsslingor 950kr 1250kr 1400kr
Se vår kompletta prislista här

Din pålitliga frisör i Örebro

Hos oss ska alla kunna få den service och hårvård de behöver, oavsett ålder och kön, och vi sätter därför en stolthet i att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster och är noga med att bara sälja kvalitetsprodukter från pålitliga märken.

Alla våra frisörer besitter såväl mångårig erfarenhet som ett gediget yrkeskunnande, och vi kan därför garantera att du och ditt hår alltid är i trygga händer hos oss.

Här ser vi även till att du får ditt hår klippt, färgat och slingat precis som du vill ha det – och om du är sugen på att prova en ny frisyr eller hårfärg kommer våra trendkänsliga frisörer gärna med förslag på vad vi tror kan passa just dig.

Vi tar hand om alla hårtyper och frisyrer – oavsett om du är ute efter en klassisk klippning eller något mer trendigt och vågat. Dessutom erbjuder vi ett bred utbud av hårprodukter från populära och pålitliga märken så som Victoria’s Secret.

Välkommen till Studio Amadeus – ditt självklara förstaval av frisör i Örebro!

Studio Amadeus salongsbild

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!