Strömgatan 16 Hairlounge AB Alingsås

Norra Strömgatan 16 A, Alingsås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Strömgatan 16 Hairlounge AB

Våga något nytt

Strömgatan 16 Hairlounge är Alingsås senaste salong, den drivs av Emma och Ulrica, båda med lång erfarenhet av frisöryrket. Att komma till oss ska kännas avkopplande och exklusivt.

Vi vill skapa ett andrum i vardagen där du som kund får en lugn och avkopplande stund i frisörstolen. Vi erbjuder de flesta behandlingar inom hår, hårvård samt makeup.

Att ta vara på det individuella hos dig är en självklarhet för oss. När du lämnar vår salong har vi gjort vårt yttersta för att du ska vara nöjd.

Våga prova något nytt – boka tid hos oss!

  • , Strömgatan 16 Hairlounge AB

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.