Om Frisörsök
Saloger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Stinas Hårcenter Gällivare

Centralplan 1, Gällivare

Salonger i närheten av Stinas Hårcenter
Några förslag du kanske gillar
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
De är nominerade i Årets Frisör 2020
Efter ett gediget arbete av Årets Frisörs jury är nu äntligen de nominerade i alla olika tävlingskategorier klara. Årets Frisörs... Inlägget De är nominerade i Årets Frisör 2020 dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Sarah Åsard
I dagens avsnitt djupdyker vi i texturerat hår tillsammans med Sarah Åsard från Urban Hair. Vad finns det för utmaningar,... Inlägget Hair Talks-podden – Sarah Åsard dök först upp på Frisor.se.
Sänkt arbetsgivaravgift för unga – borde vara här för att stanna
Igår kom information om att Centerpartiet och Liberalerna fick sin vilja igenom gällande sänkt arbetsgivaravgift för unga. Något vi på... Inlägget Sänkt arbetsgivaravgift för unga – borde vara här för att stanna dök först upp på Frisor.se.
Frisör blev skjuten på sin salong
En frisör blev i fredags skjuten i benet på sin salong i centrala Borås. Hör en intervju med honom här.... Inlägget Frisör blev skjuten på sin salong dök först upp på Frisor.se.
Nu kommer stödet till enskilda näringsidkare
”Äntligen!” Har vi på Frisörföretagarna lust att utbrista när det nu står klart att Januaripartierna enats om fem miljarder kronor... Inlägget Nu kommer stödet till enskilda näringsidkare dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.