Sofies Hårstudio

  Boka tid nu

Telefon: 0380-550388

Vallgatan 4B
57023 Anneberg

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SOFIES HÅRSTUDIO

Hos oss erbjuder vi dig det senaste modet och trenderna inom hår, färg & form. Vi utbildar oss kontinuerligt och håller oss ständigt uppdaterade för att du som kund ska känna dig trygg i våra händer.

Oavsett om du vill ha en klassisk, trendig eller en ny tuff look är vi lyhörda för dina idéer. Med vår erfarenhet och kunskap kommer du garanterat bli nöjd.

Hoppas vi ses snart!

Läs mer om Hairtalk
Läs om Hårologi
official_olaplex_salong
varumarke-american-crew

Måndag 8.00–18.00
Tisdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 8.00–17.00

Öppettiderna kan variera något.
Ring gärna och boka tid hos oss.
Välkommen!

Ett urval av våra priser
Vill du klippa dig lite billigare? Boka gärna tid hos våra duktiga elever. Professionell behandling till lägre pris men kan ta något längre tid.
Komplett prislista finner du här