Skägg & Lockar Kristianstad

Östra Boulevarden 44, Kristianstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Skägg & Lockar
FYN licens logo
Utbud

Måndag 8.30–18.00
Tisdag 8.30–19:00
Onsdag 8.30–18.00
Torsdag 8.30–20.00
Fredag 8.30–18.00
Lördagar 8.00–14.00 (butiken stänger kl 14.30).

salong@skagglockar.se
facebook
Instagram

FRISÖRSALONGEN I KRISTIANSTAD MED KUNDEN I FOKUS

Välkomna till Skägg & Lockar. Vi erbjuder de bästa tjänsterna, hårvårdsprodukterna och servicen. Våra professionella frisörer hjälper dig med klipp, färg, hårstyling och hårförlängning.

Att vara kille/man i någon av våra stolar innebär att vi utgår från dina önskemål och förväntningar samt att vi konsulterar och diskuterar fram det bästa för dig och ditt hår.

Vi hjälper dig gärna med Bröllopsfrisyr och make up till den stora dagen. Ring och boka en tid för gratis konsultation så vi kan sitta ner och prata i lugn och ro om dina önskemål.

Hos oss står alltid kunden i fokus!
 
Frisörsalong Skägg och lockar kristianstad lounge

Fanny frisör på Skägg & Lockar
Fanny
Frisör
Maria frisör på Skägg & Lockar
Maria
Frisör
Emilia frisör på Skägg & Lockar
Emilia
Frisör
Johanna frisör på Skägg & Lockar
Johanna
Frisör
Alexandra frisör på Skägg & Lockar
Alexandra
Frisör
Malin frisör på Skägg & Lockar
Malin
Frisör
Kevin frisör på Skägg & Lockar
Kevin
Frisör
Mia frisör på Skägg & Lockar
Mia
Frisör
Malin frisör på Skägg & Lockar
Malin
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.