Stor stämningsbild Skägg & Lockar

Välkommen att boka din tid hos oss
Skägg & Lockar Kristianstad

Östra Boulevarden 44
29131 Kristianstad

Telefon: 044-100000

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 8.30–18.00
Tisdag 8.30–19:00
Onsdag 8.30–18.00
Torsdag 8.30–20.00
Fredag 8.30–18.00
Lördagar 8.00–14.00 (butiken stänger kl 14.30).

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

salong@skagglockar.se

Vi finns också på:

FRISÖRSALONGEN I KRISTIANSTAD MED KUNDEN I FOKUS

Välkomna till Skägg & Lockar. Vi erbjuder de bästa tjänsterna, hårvårdsprodukterna och servicen. Våra professionella frisörer hjälper dig med klipp, färg, hårstyling och hårförlängning.

Att vara kille/man i någon av våra stolar innebär att vi utgår från dina önskemål och förväntningar samt att vi konsulterar och diskuterar fram det bästa för dig och ditt hår.

Vi hjälper dig gärna med Bröllopsfrisyr och make up till den stora dagen. Ring och boka en tid för gratis konsultation så vi kan sitta ner och prata i lugn och ro om dina önskemål.

Hos oss står alltid kunden i fokus!