Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Självfallet i Katrineholm Katrineholm

Fredsgatan 17, Katrineholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Självfallet i Katrineholm
Stor stämningsbild Självfallet i Katrineholm

Självklart Självfallet i Katrineholm

Hos oss ligger fokus på att ge Kunden det där lilla extra. Det kan vara allt från hårbottenmassage, cappuccino eller Hollywoodsvallet!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig, ni hittar våra arbeten på Facebook eller på Instagram. Självfallet har under 2015 växt snabbt till att bli en av de populäraste salongerna i Katrineholm.

Varmt välkomna!
Ida & Malin

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.