Självfallet i Katrineholm Katrineholm

Fredsgatan 17, Katrineholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Självfallet i Katrineholm
Stor stämningsbild Självfallet i Katrineholm

Självklart Självfallet i Katrineholm

Vi strävar efter att våra kunder ska trivas i salongen, lika mycket som vi gör. Vi vill ha ett lugnt och skönt klimat, där alla respekterar varandra och mår bra.

Vi vill att våra kunder ska få lugn och ro, och ha en härlig stund. Vi har kunder i alla åldrar, från 2-åringar till 92-åringar, och alla ska känna sig varmt välkomna. Vi samarbetar mycket och hjälper och bollar idéer med varandra, allt för att Du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig, ni hittar våra arbeten på Facebook eller på Instagram. Självfallet har under 2015 växt snabbt till att bli en av de populäraste salongerna i Katrineholm.

Varmt välkomna!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.