Salong Trixie Nyköping

Brunnsgatan 23, Nyköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Trixie
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Vi öppnar normalt kl. 10.00, vill du komma tidigare går det bra. Kontakta oss först.

Du kan även boka sena kvällstider och helger, ring Salongen på 0155-21 08 03

facebook

Välkommen till oss på Hårsalong Trixie!

Trixie är en professionell hårsalong där vi tar hand om dig som kund och hjälper dig med våra kunskaper inom hårvård. Genom kurser håller vi oss uppdaterade med det senaste inom färg, klippning och styling.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utgår alltid från dina önskemål och hjälper till med goda råd utifrån vår mångåriga kunskap. Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättningar.

Hjärtligt välkomna!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.