Salong Pompom Alingsås

Anna-Karin Lillevars Solbacken 1104, Alingsås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Pompom
FYN licens logo

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 8.00–16.00

facebook
Instagram

Professionell Hår och Hudvård

Salong Pompom samlar ett glatt gäng professionella frisörer och en hudterapeut under ett och samma tak. Vi strävar alltid efter att ge dig det bästa och senaste.

Med kontinuerliga utbildningar och kurser håller vi oss ständigt uppdaterade och framförallt för att kunna ge dig den bästa behandlingen.

Om du är ung, gammal, vågad eller konservativ spelar ingen roll – Vi har alltid något för alla!

Välkommen in till oss på Salong Pompom!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.