Stor stämningsbild Salong Panczel

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Panczel Uppsala

Kungsängsgatan 9
75322 Uppsala

Telefon: 018-136400

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag STÄNGT

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning från 635kr
Färg och klippning från 1850kr
Foliesling och klippning från 1950kr
Uppsättning enkel från 950kr
Smink från 460kr
Se vår kompletta prislista här


salong@panczel.se

Vi finns också på:

Våra frisörer gör dig snyggare

Salong Panczel, frisör i Uppsala har funnits sedan 1976 då Margit Panczel öppnade den första salongen på drottninggatan!

Vi som arbetar på salong Panczel i Uppsala har alla en gedigen frisörutbildning bakom oss. Några av oss har arbetat länge inom frisöryrket, några en kortare tid. Men alla hjälps vi åt och gör vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Vi är en professionell frisörsalong med ekologisk inriktning. På Salong Panczel får Du den frisyr som passar Din stil och Din personlighet. Vi klipper damer, herrar och barn och utför alla hårbehandlingar som permanent, hårfärgning och färgning av fransar och bryn, toning, slingor mm.

Välkommen!