Stor stämningsbild Salong L’Image

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong L’Image Upplands Väsby

Centralvägen 7 C
19476 Upplands Väsby

Telefon: 08-59074488

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Be beautiful

Salong Limage startades år 1992 av Filiz Guven och Gul Gasett. Idag driver de salong Limage med 3 medarbetare.

På salong Limage är vi ett starkt team som arbetar mot ett och samma mål. Vår eftersträvan är att ständigt förnya oss inom frisöryrket och har mångåriga erfarenheter som vi drar nytta av.

Vi lyssnar alltid på kunden och vår ständiga ambition är att tillfredsställa kundens önskningar och behov. På salongen är det är du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos oss.

Varmt välkomna till oss!