Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Le Dive
  BOKA ONLINE

Salong Le Dive

021410808

Sturegatan 9, Västerås

FYN licens logo

Måndag – Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-16.00
Lördag & Söndag Stängt

Utbud

facebook
instagram
Se vår prislista i onlinebokningen här

YOUR HAIR IS OUR BUSINESS

På Le Dive i Västerås strävar vi alltid efter att du som kund ska få ett tryggt och professionellt bemötande. Vare sig du klipper topparna eller vill ha en helt ny look är tanken att du ska gå ifrån oss med en feel-good känsla. Din frisör Västerås, med koll på dom senaste hårtrenderna.

Anna-Lena frisör på Salong Le Dive
Anna-Lena
Frisör
Lena E frisör på Salong Le Dive
Lena E
Frisör
Janiette frisör på Salong Le Dive
Janiette
Frisör
Matilde frisör på Salong Le Dive
Matilde
Frisör
Elena frisör på Salong Le Dive
Elena
Frisör
Roberta frisör på Salong Le Dive
Roberta
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.