Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Salong Kronholm
  BOKA ONLINE

0762-273750

Mastgränd 8, Malmö

FYN licens logo

Måndag Stängt
Tisdag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 11.00–15.00
Söndag Stängt

jovaanovic@hotmail.com
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Välkommen till Salong Kronholm

Hos oss arbetar vi med allt inom hårvård, bara ett stenkast ifrån ICA Maxi i västra hamnen, Malmö. Observera att pensionärsrabatten endast gäller tisdag–fredag mellan kl 10.00–15.00. Avbokningar som sker senare än 24h innan bokad tid debiteras. Vid eventuella frågor är ni alltid välkomna att ringa oss.

Varmt välkomna in till oss.

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna