Om Frisörsök
Saloger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Salong Klipp dig Kalmar

Tegelviksvägen 7 F, Kalmar

Endast utbildade seriösa frisörer
Salong Klipp dig
Stor stämningsbild Salong Klipp dig

Måndag–Torsdag 10.00–17.30
Fredag 10.00–17.00
Lördag 9.00-13.00

Drop in och tidsbeställning!

facebook
Behandling Pris
Dam 400:-
Herr 300:-
Barn 300:-
Pensionär Dam 300:-
Pensionär Herr 260:-
Föning 100:-
Luggklippning 100:-
Skäggklippning 100:-
Tvätt 70:-

Salong Klipp dig i Kalmar

Mitt namn är Haris och välkommen till min salong. Jag har många års erfarenhet som frisör och efter att ha genomgått en fullständig utbildning fick jag gesällbrev som yrkesbevis. Mina framtidsplaner är att satsa mest på bra kvalitet och att mina kunder ska bli nöjda i min frisörsalong.

  • , Salong Klipp dig
  • , Salong Klipp dig
  • , Salong Klipp dig
  • , Salong Klipp dig
Haris frisör på Salong Klipp dig
Haris
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.