Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Salong Hår 1972
  BOKA ONLINE

0223-22480

Engelbrektsgatan 71, Norberg

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lunch stängt 13.00–14.00

Utbud

segelstrom80@hotmail.com
facebook
Se vår kompletta prislista här

Salongen för dig som vill ha kvalitèt!

Vi är ett team som brinner för vårat jobb! Styling och mode är vår passion och det vill vi dela med oss av till dig. Vi erbjuder allt i från klippning, färgning, permanent, hårförlängning, olaplex-behandling, Lash lift!

Slutmålet är att komma överens om en stil som du tycker om och som passar din egen stil. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Vi skulle tycka det var fantastiskt att få visa dig

Vi kan inte bara hjälpa dig att få den stil du vill ha, utan vi kan också hålla ditt hår friskt och vackert mellan dina besök på vår salong.

Våra kunder är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du besöker Salong Hår, kommer du se att vår personal är inriktad på att ge dig den bästa kundservice. Hos oss blir du omhändertagen i en hemtrevlig och lyxig atmosfär och ofta bjuds det på härliga skratt.

Vi utbildar oss konternuerligt genom kurser och visningar, allt för att tillgodose dina behov. Har du funderingar eller frågor kring ditt hår eller våra behandlingar så hjälper vi gärna dig.

  • , Salong Hår 1972
  • , Salong Hår 1972
  • , Salong Hår 1972
  • , Salong Hår 1972
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.