Salong Hantverkargatan 23 Stockholm

Hantverkargatan 23, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Hantverkargatan 23
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag–Torsdag 10.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag Stängt

facebook

Bli fin hos oss i lugn och trevlig atmosfär

Efter 20 år som Salong Blå Butiken heter vi numera Hantverkargatan 23. I en lugn och trevlig miljö utför vi alla typer av behandlingar. Oavsett om du önskar en enkel toppning eller en helt ny look så finns här någonting för dig. Vi är välutbildade frisörer och innehar gesäll- och mästarbrev. Med vår höga servicenivå och expertis inom hårvård är du i trygga händer.

Hos oss blir du alltid personligt bemött och vi värdesätter en ordentlig konsultation innan vi påbörjar din behandling. Varmt välkomna till oss hälsar Lisa, Sandra, Sanna, Emma, Therese, Avid och Anita.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.