Endast utbildade seriösa frisörer

Salong Hans & Jan AB

0480-17616

Verkstadsgatan 11, Kalmar

Stor stämningsbild Salong Hans & Jan AB
FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.00–19.00, drop-in 9.00–17.30
Lördag 10.00–17.00 Tidsbeställning
Söndag 11.00–17.00 Tidsbeställning

adolfsson.jan@telia.com
facebook
Behandling Pris
Herrklippning från 400kr
Damklippning från 450kr
Permanent från 1250kr
Färg från 750kr
Slingor från 1000kr
För närmare prisinfo kontakta oss
Vi har ofta elever som klipper dig till ett rabatterat pris

DITT HÅR SPEGLAR VEM DU ÄR…

Om 45 minuter kan du vara klippt!
Hos oss hittar du välutbildade frisörer med kreativitet i fingrarna. Alla frisörer har gesällbrev och frisörlicens. Frisör Hans & Jan grundades för över 30 år sedan i Kalmar. Sedan 1998 har vi en av Kalmars största hårvårdsbutiker. Här hittar du dessutom ett stort utbud hårvårdsprodukter från flera av de främsta tillverkarna.

Vi har alltid eftersträvat högsta möjliga kvalité. Detta bekräftades på Frisyr-VM i London 1994, då delägare Caroline ”Lina” Adolfsson bärgade silver. En utmärkelse unnat få frisörer i Sverige.

Vi erbjuder drop in och tidsbokning vardagar 9.00–19.00 (drop in stänger 17.30). Vill du få en längre behandling eller komma på helger gäller endast tidsbokning.

Välkomna in till oss i Giraffen Köpcentrum!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.